World Animal Protection Sverige - Elefanter är vilda djur som  hör hemma i naturen - Foto: Tom Svensson

Tack för att du är med och stoppar aveln

Tack! Din hjälp är ovärderlig. Vi måste fortsätta arbeta för att stopp på elefantavel och vi behöver göra det tillsammans för att kunna lyckas!

Vad kan jag mer göra?

  • Sprid vår namninsamling till vänner och be dem att skriva under.
  • Sprid information om elefanter inom turistindustrin
  • Delta aldrig i några aktiviteter som innebär att elefanter utnyttjas, som att rida på dem eller titta på elefantshower. Om du ska titta på elefanter så gör det på ett djurvänligt sätt i naturen eller reservat där elefanterna behandlas med respekt och kan bete sig naturligt.
  • Bli en del av World Animal Protections arbete för djuren! Våra insatser är beroende av frivilligt stöd och hade inte varit möjliga utan gåvogivare. Det är alla vi tillsammans som är World Animal Protection. Här kan du bli gåvogivare och vara med med och skapa en djurvänligare värld.

Bli månadsgivare

Elefanter är vilda djur som hör hemma i naturen

ELEFANT

Vårt mål är att skapa en djurvänlig värld, där det är självklart att vilda djur som elefanter ska få leva i sina naturliga livsmiljöer utan att utnyttjas av människor på något sätt.

Elefantreservatet Following Giants i Thailand

ELEFANTTURISM

Det elefantvänliga reservatet Following Giants ligger i Koh Lanta i södra Thailand. Initiativtagare till reservatet är Charae ”Ray” Sangkaow. World Animal Protection hade kontakt med honom för första gången 2017 och vi har bidragit till att Following Giants kunde bli verklighet.

Tänk på det här som elefantvänlig turist

ELEFANTTURISM

Besök bara djurvänliga elefantreservat Bidra inte till att elefanter utnyttjas på något sätt. Ett elefantreservat kan kalla sig djurvänligt utan att verkligen vara det.