Björn njuter av snön i det vilda

Tack vare dig får djur bättre liv! 

Nyheter

Du skyddar världens djur. Tack, tack, tack! Det är tack vare dig som utsatta djur runt om i världen får det skydd de behöver. 

Detta år har varit särskilt påfrestande för djur i och med Corona samt flera svåra naturkatastrofer. Vare sig du stöttade djuren under de förödande bränderna i Australien, bidrog till att björnar, elefanter och hundar som riskerade svält på grund av pandemin fick mat eller stöttade lantbruksdjur eller ett stopp för den brutala handeln med vilda djur. Så är varje gåva du ger avgörande för djuren.

Om detta år har lärt oss något är det vad människor med samma mål kan uppnå för att hjälpa djur. Då är verklig och hållbar förändring möjlig. Jag talar för djuren när jag tackar för ditt engagemang för en värld utan lidande.  

Året som gått har varit olikt allt vi någonsin tidigare upplevt. Det har varit ett år utan dess like. Corona har förändrat väldigt många saker men en sak det inte har förändrat är din kärlek och omtanke till alla djur. Ett innerligt tack för att du står på djurens sida i dessa osäkra tider, säger Roger Pettersson.

Se hela meddelandet från Roger Pettersson, World Animal Protektion Sveriges generalsekreterare: 

 

Läs mer..