Hjälp djuren genom att städa stränder!

Hjälp djuren genom att städa stränder!

Nyheter

Följ med oss och delta i Håll Sverige Rents strandstädningar i Strömstad och Simrishamn den 23 april.

Varje år dödas och skadas miljontals djur i havet av uttjänta fiskeredskap och annat dumpat skräp. Efter vintern hamnar en del av skräpet på våra stränder och då passar vi på att samla ihop det, så att det inte spolas ut i havet igen. Läs mer om vårt arbete mot kvarlämnade fiskeredskap

I år är vi inbjudna att delta när Håll Sverige Rent den 23 april arrangerar strandstädningar i Strömstad och Simrishamn. Vi välkomnar alla supporters som vill följa med. Fin tygkasse utlovas till alla som deltar!

När? Den 23 april kl 10.00–14.00

Var? Strömstad och Simrishamn.

I Strömstad åker vi med båt ut till Alaska (en skärgårdsö 20 min bort) och rensar upp på stränderna där.  Kosterhavets nationalpark hjälper också till.

I Simrishamn (Tobisvikens strand) städar vi tillsammans med Marint Centrum.

För att vi ska veta hur många tygkassar som behövs är det bra om du anmäler att du kommer på info@worldanimalprotection.se. Du är självklart välkommen utan föranmälan.  Vi kommer att ha en representant på plats som kan berätta mer om vikten av att hålla havet rent för djurens skull. Håll Sverige Rent bistår med plockmaterial som påsar och handskar.

Vill du också vara med och städa stränder men bor för långt bort? Städa ändå! Och skicka en bild på det till info@worldanimalprotection.se och din adress, så kan du vara en av dem som får en miljövänlig tygväska med vår logga på.

Läs mer..