World Animal Protection Sverige firar 10 år

World Animal Protection Sverige firar 10 år

Nyheter

Välkommen på Öppet hus och mingel den 19 september för att fira att vi fyller 10 år i år. Sedan 2009 finns World Animal Protection (som då hette WSPA, World Society for the Protection of Animals) i Sverige.

"Den svenska föreningen startades av oss på det danska kontoret eftersom vi fick så många förfrågningar från svenskar som ville stödja vårt arbete", berättar Gitte Buchhave, generalsekreterare på World Animal Protection Danmark och styrelseordförande för World Animal Protection Sverige.

Under hela denna tid har den svenska föreningens generalsekreterare varit Roger Pettersson. Han kan se tillbaka på tio framgångsrika år:

"Jag är stolt över att vi lyckats flytta fram positionerna för globalt djurskydd, både i Sverige och inom EU. Vi vill tacka alla er som bidragit och uppmuntra till att komma och hälsa på oss på kontoret under öppet hus eller efterföljande mingel för att se hur vi arbetar och kunna ställa frågor. Ta chansen att få träffa alla i personalen och även styrelsen som är på plats för att fira."

Öppet hus 

Var: Öppet hus är på kontoret på Hantverkargatan 5 S, Stockholm

När: Torsdag 19 september kl 10.00-17.00. Ingen anmälan behövs

Mingel

Var: Mingel med kaffe och kaka är på Birger Jarl Conference, Tulegatan 8, Stockholm

När: Torsdag 19 september kl 18.00-19.30. 

Under minglet berättar Gitte Buchhave om våra första tio år i Sverige och Roger Pettersson berättar om sina 30 års arbete för djur och planer för framtiden. 

Anmälan till mingel görs senast den 15 september till: mariegrundstrom@worldanimalprotection.se eller 08-617 79 70.

Hjärtligt välkommen!

Läs mer..