Lyckligare elefanter i ChangChill

Lyckligare elefanter i ChangChill

Blogg

Skrivet av

Nu har ChangChill öppnat! Namnet Changchill betyder avslappnad elefant på thai och är den första verkligt elefantvänliga parken i Thailand.

Vi har hjälpt till att förändra parken till en plats där elefanterna har det riktigt bra. Det betyder bland annat att människor inte får röra vid elefanten, bada den, mata den och rida på den. Turisterna får titta på elefanterna från ganska långt håll, så att de inte blir stressade.

Elefanterna som bor här; Moleko, Mae Mun, lilla Mayura och deras vänner, har nu en framtid fylld med kärlek och bra vård. ChangChill sätter elefanternas behov först. De är fria att röra sig fritt, att äta saftiga växter och rulla sig i lera hela dagarna. De kan leka och umgås med sina vänner varje dag. Elefanterna kan röra sig fritt, som du ser på filmen här:

ChangChill föregår med gott exempel och visar resten av turistindustrin att det är möjligt att ha en park dit turister kan komma samtidigt som elefanterna har det bra. Det visar, ännu en gång, vilken skillnad vi kan göra tillsammans genom att säja nej till djurplågeri. Tack så mycket för att du är Animal Protector och hjälper djur världen över varje månad, året runt.

Skriv till oss om du har frågor om ditt månadsgivande, vill ändra adress eller annat.