A bear in the snow at the sanctuary

Gör som våra ambassadörer: Stöd arbetet för ett djurvänligare 2023!

Nyheter

Vi är mycket tacksamma för alla fantastiska djurhjälpare som bidrar till vårt arbete. Det är alla vi tillsammans som är World Animal Protection. Gör som våra ambassadörer Annica Liljeblad och Suzanne Axell och var med och hjälp djuren.

”Jag stödjer World Animal Protection därför att några måste våga stå upp för dem som inte själva har några röster. Ingen kan göra allt – men alla kan göra något.” -Suzanne Axell

Omsorg om djur har alltid varit något som vår ambassadör Suzanne Axell känt starkt för. Hon poängterar att det gäller att tänka till och se djurens lidande bakom produkterna och därför exempelvis aldrig ha en pälskrage på jackan.

Suzanne är journalist och har arbetat för flera av Sveriges största medieföretag. För många TV-tittare är hon känd för att hon var programledare för Sveriges Televisions uppskattade långkörare ”Fråga doktorn” under nästan 20 år. På fritiden vistas hon gärna ute i naturen och hjälper fåglar genom att lägga ut fågelfrön och snickra fågelholkar som hon sätter upp i träden.

”Att få vara med och föra de vilda djurens talan och arbeta för att djurfabriker blir ett minne blott, är ett uppdrag som jag mer än gärna investerar mitt hjärta och min tid i.” -Annica Liljeblad

Efter att ha varit ett välkänt ansikte i Sveriges Television och TV4 bytte vår ambassadör Annica Liljeblad karriär och blev skådespelare. Hon medverkar i Ruben Östlunds prisbelönta film The Square och har synts i populära TV-serier, som Solsidan, Beck och Maria Waern.

Annica har arbetat praktiskt med djur, bland annat som volontär för djurambulansen i Sverige och med att ta hand om räddade noshörningar i Sydafrika. I hennes familj finns omplaceringshunden Totte, som behövde ett nytt, tryggt hem. En levnadsglad blandning mellan flatcoated och golden retriver.

Tillsammans skapar vi en djurvänligare värld

World Animal Protection är en av världens största djurvälfärdsorganisationer. Vi arbetar för att stoppa djurens lidande och skapa en hållbar planet för alla. Vi har kontor i Sverige och 13 andra länder i Europa, Afrika, Asien, Oceanien, Nord- och Sydamerika och är verksamma i ett femtiotal länder. 

Vi fokuserar särskilt på att stoppa djurens lidande i livsmedelsindustrins djurfabriker och se till att vilda djur får leva i frihet i sina naturliga livsmiljöer. Våra insatser för djuren innebär också att vi bidrar till att lösa de globala utmaningarna, med klimathotet från djurindustrins utsläpp och smittspridning mellan djur och människor.

Vårt arbete för en djurvänligare värld hade inte varit möjligt utan gåvorna från våra supportrar. Vi är mycket tacksamma för ditt stöd. Din hjälp är livsviktig.

Jag vill hjälpa djuren

Vårt arbete för en djurvänligare värld hade inte varit möjligt utan gåvorna från våra supportrar.

Läs mer..