Tack vare dig får miljontals grisar i Brasilien bättre liv

Tack vare dig får miljontals grisar i Brasilien bättre liv

Blogg

Skrivet av

Så här gott har grisarna det på Fazenda Água Limpa, en farm för frigående grisar som är ett forskningsprojekt vid Brasilias universitet

Detta utomhussystem för grisar ger lägre kostnader för små och medelstora producenter och djurvälfärden blir enormt mycket bättre. Alla bilderna på denna sida kommer från denna farm.

1019323

Ditt bidrag gör att vi kan arbeta för att förbättra livet för grisar runt om i världen på olika sätt. I dialog med den stora köttproducenten Brasil Foods (BRF, en av världens tio största livsmedelsföretag) har vi kommit långt med arbetet för att suggor ska slippa fixering och miljoner grisar slipper få tänderna klippta och bli kastrerade utan bedövning. De ska också få något att sysselsätta sig med, till exempel att kunna böka efter mat.  

Free range pig on a farm in Brazil

Jacqueline Mills, som är ansvarig för vårt arbete med grisar, säger: ”Fler och fler företag börjar förstå att djur behöver utrymme för att få utlopp för sitt naturliga beteende och kunna röra sig fritt. God djurvälfärd är bra för djuren, för affärerna och för människorna.”

Din gåva varje månad gör att vi kan fortsätta påverka stora företag, finansiera forskning om djurvälfärd och driva kampanjer som ger grisarna bättre liv. Tack!

Läs mer om vårt arbete för att förbättra för djuren inom lantbruket >>

Skriv till oss om du har frågor om ditt månadsgivande, vill ändra adress eller annat.