Din hjälp är ovärderlig. Vi måste fortsätta arbeta för att få stopp på underhållning med vilda djur runt om i världen och vi behöver göra det tillsammans för att kunna lyckas!

Tack för din underskrift!

Din hjälp är ovärderlig. Vi måste fortsätta arbeta för att få stopp på underhållning med vilda djur runt om i världen och vi behöver göra det tillsammans för att kunna lyckas! 

Hjälp oss gärna också genom att:

  • Sprida vår pledge till vänner och be dem att skriva under
  • Sprid information om djurvänlig turism
  • Inte besöka djurparker där djuren utnyttjas som underhållning eller där de inte får leva fritt på sina egna villkor. Inget djur vill leva på liten instängd yta, i blixtfånget av besökare.

Såhär reser du djurvänligt

Det finns enkla, praktiska saker du kan göra på semestern för att förhindra att djur far illa

Det finns enkla, praktiska saker du kan göra på semestern för att förhindra att djur far illa. Vi listar djurvänliga reseföretag och djurvänliga havsreservat för valar och delfiner.

TUI tjänar pengar på delfinernas lidande

Varje dag lider delfiner i fångenskap – bara för att underhålla turister. TUI Group, ett av världens största reseföretag, bidrar till det här utnyttjandet. Hjälp oss att få TUI på bättre, djurvänliga tankar!

TUI är ett av de sista stora globala reseföretagen som fortfarande marknadsför underhållning med delfiner. En oacceptabel underhållning, som innebär att delfiner hålls i fångenskap under mycket onaturliga och begränsande förhållanden.

Nytt reseföretag på vår djurvänliga lista

Nyheter

Ska du ut och resa? World Animal Protection Sveriges lista med reseföretag som tagit ställning för djuren hjälper dig att resa djurvänligt. Det senaste tillskottet på listan är Nygren & Lind Travel.