Delfiner i fångenskap har ingen anledning att le

Delfiner i fångenskap har ingen anledning att le

Ett liv i fångenskap är inget liv alls för intelligenta, sociala delfiner. De ser ofta ut att le men det är bara formen på deras ansikten. Expedia Group vill att du tror att delfiner i fångenskap är lyckliga. Det är väldigt långt från sanningen.

Delfiner i fångenskap är: 

  • Åtskilda från sina mammor alldeles för tidigt 
  • Instängda i bassänger som är 200 000 gånger mindre än deras naturliga hem

En industri byggd på lögner 

Mångmiljarddollarindustrin kring delfiner vill få dig att tro att delfiner tycker om sin fångenskap. De litar på att naturens nyck – formen på delfinens ansikte - och åratals felaktig information. Delfiner i fångenskap lever eländiga liv för att tjäna pengar åt ägarna. 

Delfinarier och andra attraktioner existerar endast eftersom det går att tjäna pengar på dem. Vi måste stoppa dem, så att inga fler delfiner tvingas genomlida dem. 

Trots att så många researrangörer har valt bort delfinattraktioner fortsätter Expedia Group att sälja biljetter till dessa hemska anläggningar. 

Enligt våra beräkningar tjänar de grova pengar på lidandet i delfinanläggningarna.

Skriv på vår namninsamling och uppmana Expedia Group att sluta sälja biljetter till och marknadsföra delfinattraktioner.

Vår globala rörelse 

Just nu finns det över 3 000 delfiner runt om i världen som lider i fångenskap. Vi vill att de blir den sista generationen delfiner som måste uthärda detta.

Om du tror på vår vision, skriv på vår namninsamling till Expedia Group och bli ännu en röst i den växande rörelsen för bättre liv för djur. Tillsammans kan vi stoppa denna grymhet.