Engagera dig för djuren

Ju fler vi är som engagerar oss för djuren, desto mer lidande kan vi förhindra. Tack vare våra supportrar har vi i över 50 år gjort världen bättre för miljarder djur. Förutom att bli månadsgivare kan du vara med och hjälpa djuren på andra sätt och göra världen bättre för djur redan idag.

Agera

Fladdermus på en marknad i Indonesien
Vi kräver att G20 stoppar den globala handeln med vilda djur. Vi vill få ett slut på lidandet för vilda djur och samtidigt skydda människor.
Banker saknar krav på djurskydd
Hur djurvänlig är din bank? Vilka hållbarhetskrav ställer din bank på företag som de investerar i?
Frosne fisk mangler næringsstoffer og væske, delfinerne har brug for
Under ytan på anläggningar som SeaWorld lider djuren av allvarlig stress, självstympning och smärta. Låt detta bli den sista generationen delfiner i fångenskap.

Gör skillnad för djuren i din vardag

Vår vision är en värld där djurs välfärd är viktig och djurplågeri har upphört. Besluten du fattar varje dag, från maten du äter till dina handlingar, kan göra stor skillnad för djuren. Varje djurvänligt val innebär att djur räddas från lidande och förtryck.

Många av oss vill skapa nyttigare vanor och det finns många sätt att göra det på som även djuren vinner på. Köttkonsumtionen har minskat i Sverige men är fortfarande hög. Även små förändringar för dig kan innebära stora förbättringar för djuren. En bra start kan vara att testa en vegetarisk eller vegansk dag i veckan. 

Sist men inte minst vill vi uppmuntra dig till att vara en eftertänksam och medveten konsument. Ta reda på var din mat eller varor kommer ifrån, att de är miljövänliga och att djurvälfärden är hög.