Skänk en företagsgåva

World Animal Protection arbetar med långsiktiga, hållbara lösningar för att stoppa djurplågeri över hela världen. Från direkta insatser till politiskt arbete med lagstiftning på högsta nivå. Vårt arbete är direkt beroende av stöd från privatpersoner och företag, så stöd World Animal Protection med en företagsgåva och gör en insats för världens djur. 

Vi är ett litet kontor och vi har tyvärr inte resurser att granska alla förslag på företagssamarbeten i nuläget, men vi tar gärna emot en företagsgåva till vårt allmänna arbete!

Ge en företagsgåva

Sätt in ert bidrag på vårt plusgirokonto 90 01 74-4. Ange företagets namn och adress, samt om ni önskar få ett diplom skickat till er. 

Vill du ge en gåva från ditt UF-företag?

Information om att skapa och driva UF-företag finns på Ung Företagsamhets hemsidaOm du vill stödja vårt arbete med en gåva från ditt UF-företag är det viktigt att du är tydlig i er marknadsföring och talar om för kunderna hur stor del av priset som går till World Animal Protection och att det är en insamling som sker på ditt/ert initiativ, inte på uppdrag av oss.

Betala sedan in pengarna på vårt plusgirokonto 90 01 74-4. Ange då att det är en gåva från UF, namn och adress, samt om du önskar få ett diplom skickat till dig. 
 

World Animal Protection har 90-konto och vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.