Personuppgiftspolicy

Denna personuppgiftspolicy gäller för vår webbplats, World Animal Protection Sverige. Vi respekterar alla besökare till våra webbplatser och vi behandlar din information på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Följande frågor och svar förklarar vilken typ av information vi sparar och hur vi använder den.

Vilken information samlar vi in?

Icke-personlig information, såsom IP-adresser, ofta besökta sidor och nedladdade filer. Detta ger oss information om webbsidans prestanda, om hur många besökare vi har på sidan, vilka sidor som är mest populära och hur ofta besökare är inne på sidan. 

Personlig information, såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress eller bankuppgifter etc. samlas endast in i samband med en specifik aktivitet, till exempel när du ger en donation, skriver under en namninsamling, registrerar dig för vårt nyhetsbrev eller kontaktar oss med feedback. 

Hur hanteras min personliga information?

Vi hanterar din personliga information konfidentiellt. Du kan när som helst kontakta oss via e-post om du inte längre vill få kontakt från oss.

Vi säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringssyfte.

Information som samlas in via din donation

När du stödjer World Animal Protection Sverige ekonomiskt registrerar vi din information, såsom namn, kontaktuppgifter och donationens storlek, för att underlätta behovet av vår framtida kommunikation med dig.

Vi tillhandahåller enbart personlig information till tredje part där de är samarbetspartners som är bundna av ett sekretessavtal, eller om vi är juridiskt skyldiga att lämna ut uppgifter till polisen eller andra myndigheter (t.ex. vid missbruk av ett stulet kort, phishing och liknande). 

Betalning via Autogiro

I vårt arbete med att skydda världens djur är vi helt beroende av privata bidrag. För att säkerställa att så mycket som möjligt av våra intäkter går till våra projekt använder vi Bg Autogiro som är det billigaste och säkraste sättet att ta emot betalningar.

När du har gett ditt medgivande för att stödja oss, skickar vi en begäran till din bank via autogiro. För att din Autogiro-betalning ska bli aktiv måste din bank godkänna avtalet. Därför ber vi också om ditt personnummer, banken använder detta för att säkerställa att den kontoinformation du uppgett stämmer och att det verkligen är ditt konto.

Bg Autogiro ser till att vi i World Animal Protection Sverige enkelt och effektivt kan hantera dina bidrag. Alla personuppgifter lagras i slutna, krypterade system. Den enda som har tillgång till ditt konto, är du själv och din bank.

Betalning med kreditkort på hemsidan

Om du ger ditt bidrag direkt på webbsidan kommer ditt fullständiga kortnummer krypteras. Vi kan aldrig se ditt kortnummer. 

Allmänt

Personuppgiftslagen (PuL) 

World Animal Protection Sverige behandlar all personlig information enligt PuL. Detta innebär att du alltid har rätt att stoppa all kommunikation med oss och våra partners. 

Läs mer om Personuppgiftslagen på Datainspektionens webbsida >>

Vad är Cookies?

En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att känna igen din dator vid efterföljande besök. Cookies är inte aktiva filer; de kan inte utveckla virus eller spåra innehåll på datorn. Det enda de gör är att skicka anonym information tillbaka till oss, till exempel tidpunkt för besöket, varaktighet, etc.

När du besöker worldanimalprotection.se eller en undersida till worldanimalprotection.se, får du automatiskt en eller flera cookies. Om du inte vill göra det, kan du se instruktioner här för hur man - helt eller delvis – kan undvika att ta emot cookies och ta bort cookies på din hårddisk. 

Du kan besöka Google för att välja bort Googles riktade reklam

Om du har frågor

Om du vill ändra dina kontaktuppgifter, eller avregistrera dig från att få informationsutskick - kontakta oss >>

Uppdaterad 2016-05-03