Ge en företagsgåva

Vårt arbete är direkt beroende av stöd från privatpersoner och företag, så stöd World Animal Protection med en företagsgåva och gör en insats för världens djur. 

Alla gåvor är välkomna! Men vi är ett litet kontor med begränsade resurser och har därför satt en gräns på lägsta gåva för att kunna avsätta den tid som ett bra företagssamarbete kräver.

För företagsgåvor som understiger 100 000 sek är vi tacksamma om ni vill använda er av vårt plusgirokonto 90 01 74-4. Ange företagets namn och adress, samt om ni önskar få ett fint gåvobevis skickat till er. 

Vill du ge en gåva från ditt UF-företag?

Information om att skapa och driva UF-företag finns på Ung Företagsamhets hemsida. Om du vill stödja vårt arbete med en gåva från ditt UF-företag är det viktigt att du är tydlig i er marknadsföring och talar om för kunderna hur stor del av priset som går till World Animal Protection och att det är en insamling som sker på ditt/ert initiativ, inte på uppdrag av oss.

Betala sedan in pengarna på vårt plusgirokonto 90 01 74-4. Ange då att det är en gåva från UF, namn och adress, samt om du önskar få ett diplom skickat till dig. 

World Animal Protection har 90-konto och vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.