Vårt arbete

Vi hjälper djur över hela världen. Från direkta insatser till politiskt arbete med lagstiftning på högsta nivå. Vi har valt ut fyra huvudområden där vi kan hjälpa flest behövande djur så effektivt som möjligt.

  • Vilda djur 
  • Lantbruksdjur 
  • Djur i samhällen 
  • Katastrofdrabbade djur 

Vilda djur

Vilda djur utnyttjas av människor världen över. Djuren jagas och tas antingen till fånga eller dödas för att människor ser dem som handelsvaror, som underhållning eller på annat sätt som medel för att tjäna pengar. Vi arbetar för att stoppa utnyttjandet av vilda djur för underhållning, samt skydda djur som hotas av illegal handel eller nedskräpning i haven.

Vilda djur 

Lantbruksdjur

Vi arbetar för bättre välfärd för miljarder djur inom världens lantbruk. Ingen frisk luft. Inget dagsljus. Inte tillräcklig plats att röra sig på. Det är vardagen för de miljarder djur som föds upp varje år för att bli mat. Det sätt djuren behandlas på är världens största djurvälfärdsproblem – och det är ett problem som växer. Idag lever två tredjedelar av de djur som föds upp för att bli mat under bristfälliga förhållanden, utan möjlighet att röra på sig eller följa sina instinkter. 

Lantbruksdjur

Djur i samhällen 

I samhällen över hela världen är djur en del av vardagen, som arbetsdjur eller sällskapsdjur. Miljontals hemlösa hundar påverkar också människors liv - bland annat när de riskerar att sprida livsfarliga sjukdomar som rabies.

Hundar