Vi hette tidigare WSPA

WSPA (World Society for the Protection of Animals) har bytt namn till World Animal Protection. Ett namn som är exakt, talande och lätt att komma ihåg.

Varför byter vi namn?

Vårt fokus ligger fast – vi fortsätter att arbeta för världens djur. Över hela jorden utsätts miljontals djur för grymhet och lidande. Att skydda världens djur är det vi har gjort hittills och kommer att fortsätta med – och nu avspeglar det sig i namnet. Med vårt nya namn World Animal Protection blir det tydligt vad vi arbetar med: Skyddar världens djur.

Vilka är fördelarna?

Vårt nya namn säger klart och tydligt vilka vi är och vad vi står för. Det hjälper människor att förstå våra mål och stödja oss i arbetet med att förbättra livet för miljontals djur världen över.

Ska jag ändra något i mitt givande via SMS, kreditkort eller autogiro?

Nej, du behöver inte göra något. Vi är fortfarande samma organisation, så vi kommer att ta emot dina gåvor även om vi har bytt namn. Om du har frågor under tiden är du välkommen att kontakta oss.

Har ni också ändrat arbetssätt?

Nej. Namnet är nytt men inte vårt fokus. Det kommer att fortsätta vara inriktat mot vårt arbete med djur. Vi har alltid och kommer alltid att arbeta med skydd av världens djur.

Kommer World Animal Protection fortfarande att samarbeta med andra organisationer?

Ja, vi kommer att fortsätta samarbeta med regeringar, FN, företag och andra organisationer. Vi har alltid ögonen öppna för nya samarbetspartners som kan hjälpa oss i arbetet med att göra världen till en bättre plats för djuren.

Kommer jag fortfarande bli uppdaterad om alla de senaste nyheterna?

Vi kommer att fortsätta skicka information till våra supportrar. Om du inte redan får det kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev (nederst på sidan), så att du blir uppdaterad om de senaste nyheterna.

Jag har fler frågor. Vem kan jag tala med?

Vi besvarar gärna dina frågor. Skicka din fråga till info@worldanimalprotection.se eller ring oss på 08-617 79 70.

Media kan kontakta Lise-Lott Alsenius på lise-lottalsenius@worldanimalprotection.se eller telefon 08-617 79 72.

Berätta för världen: