Starta en egen insamling

Det är enkelt att komma igång med din egna digitala insamling, till förmån för vårt arbete. Sätt upp en egen insamlingssida, skicka länken till vänner och familj och börja samla in gåvor!

Hur skapar jag en insamling?

Med en egen insamling kan du engagera dina vänner att tillsammans med dig och World Animal Protection arbeta för att skydda djur världen över. Att skapa din insamlingssida tar endast några minuter.

  • Skapa din egen sida här: "Starta en insamling".
  • Skriv en kort text som beskriver varför du samlar in pengar till oss.
  • Välj ett mål och ett slutdatum.
  • Spara och publicera genom att logga in med din epostadress eller ditt Facebook-konto.

Nu är du redo att börja samla in gåvor! Du kan när som helst logga in och uppdatera texten på din sida, lägga till en bild eller video, och skriva kommentarer till de som gett gåvor.

Vad ska jag välja som tema för min insamling?

Ju mer personlig din insamling är, desto bättre. Här nedan hittar du inspiration på tema för din insamling:

  • Utmaning - utmana dig själv att springa ett lopp, gå ut med grannens hund varje dag i en vecka eller att endast äta vego-mat i en månad. Ja, vad som helst kan bli en utmaning!
  • Högtidsgåva - till exempel vid Födelsedag, Examen eller Dop.
  • Minnesgåva - hedra minnet av någon som gått bort genom att starta en insamling i deras namn.
  • Bröllopsgåva - be dina bröllopsgäster att stödja din insamling istället för att ge presenter på er stora dag.
  • Allmänt - berätta om varför du är djurvän, skriv om det djur som du månar mest om, t.ex. elefanter, björnar eller hundar.

Vart går pengarna?

Det är många djur som behöver vår insats och vi kan hjälpa flest och de mest utsatta djuren om de gåvor vi får inte är öronmärkta. Därför går de gåvor som samlas in via egen insamling till de djur som behöver hjälpen mest just nu. Läs mer om vad vi gör i Sverige och i resten av världen. Här hittar du även information om vår organisation och ekonomi

Om du har frågor om hur egna insamlingar fungerar eller om du stöter på problem med att skapa din sida, kontakta oss här >>

Tack för att du hjälper oss att samla in donationer till vårt arbete, du hjälper oss att göra världen till en bättre plats för djur!

Berätta för världen: