Starta en egen insamling

Det är enkelt att komma igång med din egna digitala insamling, till förmån för vårt arbete. 

Med en egen insamling kan du engagera dina vänner att tillsammans med dig och World Animal Protection arbeta för att skydda djur världen över. Sätt upp en egen insamlingssida, bjud in dina vänner och familj och börja samla in gåvor!

Hur skapar jag en insamling?

Det finns två olika sätt att göra detta:

  • Samla in pengar via Facebook här. Om du har ett Facebook-konto kan du enkelt starta en insamling och dela till dina vänner. Facebook tar ingen avgift, alla pengar som samlas in går till vårt arbete. 
     
  • Skapa din egen insamlingssida härAtt skapa din insamlingssida tar endast några minuter. Du loggar in med din e-postadress. Plattformen drivs av Betternow, som tar en liten avgift för att administrera och ta emot betalningarna. 

Kan jag välja ett tema för min insamling?

Självklart! Ju mer personlig din insamling är, desto bättre. Här nedan hittar du inspiration på tema för din insamling:

  • Allmänt - berätta om varför du är djurvän, skriv om det djur som du månar mest om, t.ex. elefanter, björnar eller hundar.
  • Högtidsgåva - till exempel vid Födelsedag, Examen eller Dop. Eller be dina bröllopsgäster om en gåva till djuren.
  • Minnesgåva - hedra minnet av någon som gått bort genom att starta en insamling i deras namn.
  • Utmaning - utmana dig själv att springa ett lopp, gå ut med grannens hund varje dag i en vecka eller att endast äta vego-mat i en månad. Ja, vad som helst kan bli en utmaning!

Vart går pengarna?

Det är många djur som behöver vår insats och vi kan hjälpa flest och de mest utsatta djuren om de gåvor vi får inte är öronmärkta. Därför går de gåvor som samlas in via egen insamling till de djur som behöver hjälpen mest just nu. Läs mer om vad vi gör i Sverige och i resten av världen. Här hittar du även information om vår organisation och ekonomi

Om du har frågor om hur egna insamlingar fungerar eller om du stöter på problem med att skapa din sida, kontakta oss här >>

Tack för att du hjälper oss att samla in donationer till vårt arbete, du hjälper oss att göra världen till en bättre plats för djur!

Berätta för världen: